Blog

Advocatenkantoor Suijker opent deuren tijdens ‘Dag van de Scheiding’

03 sep 2019 door Kim Suijker
Advocatenkantoor Suijker in Apeldoorn  opent op vrijdag 13 september haar deuren tijdens de ‘Dag van de Scheiding’. Op deze dag kunnen bezoekers vrijblijvend kennismaken met de advocaat-mediator van dit kantoor en meer informatie krijgen over scheiden.
 
De ‘Dag van de Scheiding’ is door de Nederlandse Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS) in het leven geroepen. Met de dag wil de vereniging landelijk aandacht vragen voor het belang van deskundige begeleiding bij scheidingen. Jaarlijks gaan in Nederland gemiddeld 35.000 stellen uit elkaar. Uit landelijk onderzoek van de vFAS blijkt dat 42% van hen angst had om te gaan scheiden. Mensen maken zich vooral zorgen over de kinderen en hun financiën. Het uiteindelijke doel van de vFAS is het verbeteren van het proces rondom scheidingen, zodat partners zorgvuldig en respectvol uit elkaar gaan. Ook Advocatenkantoor Suijker doet daarom mee aan de Dag van de Scheiding.
 
Kosteloos advies over scheiden
Tijdens de Dag van de Scheiding opent Advocatenkantoor Suijker tussen 9.00  en 15.00 uur  haar deuren voor het publiek. Iedereen kan vrijblijvend informatie verkrijgen over scheiden en mediation en kennismaken met de advocaat/scheidingsmediator. Daarnaast is het mogelijk om een gratis scheidingscheck uit te laten voeren. Deze geeft helder inzicht in welke stappen nodig zijn voor een goede scheiding. Er zijn geen kosten aan de scheidingscheck verbonden.
 
Over de vFAS
De bijna duizend advocaten en mediators die lid zijn van de vFAS, zijn gespecialiseerd advocaat en scheidingsmediator. Zij beschikken over actuele juridische kennis op het gebied van onder meer alimentatie, huwelijkse voorwaarden, pensioenverevening en ouderschapsplannen. De aan de vFAS verbonden advocaten/mediators onderscheiden zich door: kennis (o.a. een aanvullende driejarige specialistische vFAS-opleiding), kwaliteit (minimaal vijf jaar ervaring als advocaat) en specialisatie (o.a. jaarlijkse verplichte bijscholing).
 
 
Dag van de Scheiding
Advocatenkantoor Suijker aan de Kerklaan 25 te Apeldoorn is vrijdag 13 september geopend van 9.00 en 15.00 uur. Meer weten over de Dag van de Scheiding? Kijk op www.dagvandescheiding.nl .
Betrouwbare achtergrondinformatie, gouden tips en stappenplannen voor scheiden en mediation zijn te vinden op www.verder-online.nl
 
Blogarchief op onderwerp
10 jaar dag van de scheiding
10 jaar Dag van de Scheiding
bruggesprek met de kinderen
Een bruggesprek met de kinderen
lekker sociaal!
Lekker sociaal!
begrijpelijke taal
Begrijpelijke taal
top tien voor een soepele scheiding
Top tien voor een soepele scheiding
verkeerd lotsverbonden
Verkeerd lotsverbonden
beperking wettelijke gemeenschap van goederen
Beperking wettelijke gemeenschap van goederen
financiele bijdrage voor je 18 jarige kind
Van kinderalimentatie naar bijdrage voor levensonderhoud en studie
verhuizen met je kind
Verhuizen met je kind
partneralimentatie betalen terwijl je ex een nieuwe relatie heeft
Je ex heeft verkering
kennismaking mr. suijker
Kennismaking
ADVOCATENKANTOOR SUIJKER IS AANGESLOTEN BIJ
Wij gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer
Cookies weigeren! OKE!