De advocaat

Advocatenkantoor Suijker is een klein kantoor dat zich richt op personen- en familierecht
Op het gebied van familierecht kunt u ook voor mediation bij mevrouw mr. Suijker terecht.

Eigenaresse van het advocatenkantoor is mevrouw mr. K.C.G.M. Suijker. Zij staat ingeschreven als advocaat in Nederland bij de Nederlandse Orde van Advocaten, Neuhuyskade 94, 2596 XM Den Haag, tel. 070 335 35 35, info@advocatenorde.nl en houdt zich aan haar verplichtingen zoals die voortkomen uit de Advocatenwet en de bijbehorende regelgeving.

Verder is zij lid van de Vereniging van Familie- en erfrecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS).

Mr K.C.G.M. Suijker heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:
Personen en familierecht

  • Echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen.
  • Mediation.
  • Ouderschap en erkenning.

Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten 10 opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

U kunt bij Advocatenkantoor Suijker terecht voor deskundig, persoonlijk en betaalbaar advies. Uitgangspunt bij de dienstverlening is om in een zo vroeg mogelijk stadium een goede oplossing voor een conflict te vinden. Zo wordt voorkomen dat de kosten oplopen en de zaak (nog) verder uit de hand loopt. Lukt het niet om met de tegenpartij een regeling te treffen, dan staat mr Suijker voor u klaar om uw belangen bij de rechter te behartigen.

Mevrouw mr. K.C.G.M. Suijker heeft een beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

Maak kennis met

Advocatenkantoor Suijker is gevestigd aan de Oranjelaan 2 te Apeldoorn. U kunt hier terecht voor deskundige hulp op het gebied van personen-en familierecht .
Eigenaresse en advocaat mevrouw mr. K.C.G.M. Suijker maakt zich sterk voor een persoonlijke aanpak en streeft er naar om in een zo vroeg mogelijk stadium te komen tot een goede oplossing voor een geschil. Ook treedt zij op als mediator.